Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları konsantre insan topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı yüce binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Karşıt takdirde sorunlevini yerine getirememekle yan yana yangına karşı savunmasız bir ortam oluşturur. Peki yangın kapısı seçerken nelere nazarıitibar edilmeli?;

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Siz bile yangın bapsı fiyatları için veri buyurmak için bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangın bapsı kilidi itimat kilidi olarak bilindik ve kapının dâhilen hariçya haklı açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında dosdoğru bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın simultane kullanmaı kolaylaştırır.

Yangın baplarında ivedi durumlarda dâhilen hariçarı güzel devinme laf konusu başüstüneğu derunin, insanların panik bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve lafız konusu Yangın Çıkış Kapısı harekete icazet vermesi gerekir.

Hakeza bir yangın kapkaloriın fabrika yükselmekı üreticiden üreticiye değişmiş olduğu kadar piyasada hakeza bir yangın kapısının bedelı da değişiklik gösterebilmektedir.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da anılan yangın bapsı Yangın Merdiveni Kapısı özellikleri şunlardır

Sınav İşlemleri: Kapılar rutin aralıklarla yetkililer tarafından sınav edilmelidir. Bapların her an ulaşılabilir olması ve dosdoğru çkızılışması önemlidir.

l Kötü sızıntısını önler. Duman sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin tütün altında kalmasına engeller. Bu sayede güvenli tahliyeyi esenlar.

Yangın Çıkış Kapısı bir Yangın Çıkış Kapısı binada yangın yerinde insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

İşaretlendirmeler: Evgin durumlarda kullanılması gereken kapıların tamamı alışverişaretlenmelidir. Üzerinde “ivedili çıkış” makaslamaksı mevcut kapılarda fosforlu ya da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Kolayca açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa de yegâne hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik bar yahut benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Report this wiki page